Bent u op zoek naar een tandars waar u terecht kunt voor kronen in Almere? Dan bent u bij Tandartspraktijk Stedent in Almere aan het juiste adres! Ons ervaren tandheelkundig team staat klaar om u te helpen bij evt. klachten / problemen aan uw tanden. Wij bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Uw goede mondverzorging is belangrijk voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Onze praktijk staat garant voor optimale kwaliteit en hygiëne door gebruik te maken van de laatste nieuwe apparatuur en de beste materialen. Dus ook wanneer u bij ons terecht komt voor kronen in Almere. Ons doel is U een stralende glimlach te bezorgen met een uitstekende service.

Meer informatie over onze mogelijkheden m.b.t. kronen in Almere? Neem dan even contact met ons op. Dit kunt u doen via ons contactformulier of door te bellen naar 036-84 81 800 tijdens kantooruren.

Onze tandarts is gevestigd aan Veendamstraat 31 in Almere Stad.

Kronen Almere; wat is een kroon?

Een kroon is een kapje van metaal en/of porselein dat precies over een afgeslepen tand of kies past. Het kapje zit op de tand of kies vastgelijmd. Door een kroon krijgt de tand of kies zijn oorspronkelijke vorm en functie weer terug.

Wanneer is een kroon nodig? Dit kan verschillende redenen hebben, maar vooral de volgende twee oorzaken zien wij vaak naar voren komen:

  • Er is onvoldoende houvast voor een vulling. Door tandbederf kan een groot deel van de tand of kies verloren zijn gegaan.
  • Verbeteren van het uiterlijk. Meestal gaat het daarbij om verkleurde en/of slecht gevormde tanden of kiezen die voor in de mond staan.

Denkt u dat u ook een kroon nodig heeft? Neem dan even contact op met Stedent Almere. Tijdens een afspraak bekijken wij graag of wij u kunnen helpen met een kroon of kronen in Almere. Ook als u andere klachten heeft met uw gebit of mond.

Kinderen zijn in onze praktijk meer dan welkom!

Vanuit onze langetermijnvisie leggen wij zeer veel nadruk op het geven van de juiste poetsinstructies aan kinderen. Hier willen wij graag mee beginnen op zeer jonge leeftijd. Dit om latere problemen te voorkomen, zodat vullingen of kronen op een later moment niet nodig zijn. En uw kind kan op deze manier ook vertrouwd raken met de tandartspraktijk.

 

Veendamstraat 31 - 1324 AV Almere-Stad

Bel ons voor een afspraak

Bel ons voor een afspraak

036-84 81 800

E-mail ons

E-mail ons

info@stedent.nl

Spoed telnr (Buiten openingstijden)

Spoed telnr (Buiten openingstijden)

036-30 35 290