Samira Mahyu

Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Samira Mahyu. Samen met mijn levenspartner heb ik 3 kinderen, 3 zonen. Ik woon al sinds 1983 in Almere, ik heb Almere zien groeien. Zo ben ik ook opgegroeid in Almere en ben ik niet meer weg te krijgen uit Almere. Zelf ben ik opgegroeid in Stedenwijk-Noord, waar ik een geweldige jeugd heb gehad.

Mijn passie voor tandheelkunde heb ik altijd al gehad. Ik ben al sinds kind heel zorgzaam naar anderen en ik voel me dan ook altijd verplicht om anderen te helpen, als zij pijn hebben of minder bedeeld zijn.

Nadat ik 10 jaar ervaring heb opgedaan in de tandheelkunde, vond ik het tijd worden om op eigen benen te gaan staan. Ik wilde zelf iets beginnen, waarbij ik mensen kan helpen op de manier zoals ik het zelf ook wil ervaren: met geduld, begrip, vakkundig en passie.

Mooier kon het niet worden, toen ik bezig was om mijn planning uit te werken om tandheelkundige zorg aan te bieden op de manier zoals ik dat wil, dat ik mijn onderneming kon starten in Stedenwijk-Noord. Alles zo bekend en mooi, net alsof ik nooit weg ben geweest.

De deuren van mijn tandartspraktijk Stedent heb ik geopend op 1 mei 2017. Ik nodig jullie allen uit om eens langs te komen in mijn praktijk in Stedenwijk-Noord!!!!